Bar Brasserie Engels – Rotterdam

Vermaat Groep

Opdrachtgever

Horeca, retail

Sector

Vraag aan VOLT

"Bar Brasserie Engels heeft een rijke historie en is een icoon in Rotterdam. Echter, de nieuwe generatie is onvoldoende bekend met de vernieuwde formule. Wat moeten we doen om Bar Brasserie Engels weer op de kaart te krijgen en te zorgen dat het restaurant voor lunch, borrel en diner meer mensen trekt."

VOLT leverde

"Een heleboel adviezen en idee├źn uit de losse pols, en een introductie met het leukste reclameburo van Rotterdam: Buro voor de Boeg. Samen hebben we voor Bar Brasserie Engels een voorstel gemaakt, bestaande uit een aantal strategische aandachtspunten en een creatief concept waarmee Bar Brasserie Engels binnen no-time weer de allure krijgt die het ooit had en verdient. Vermaat heeft de uitvoering van het creatief concept en de suggesties voor inspirerende marketingactivaties inmiddels in werking gezet. "

Wat vindt de klant ervan

"Door haar open vizier en creatieve kijk op zaken heeft ze me doelgericht en zeer effectief in de juiste richting gestuurd inzake onze nieuw te ontwikkelen marketingcampagne en concept. Doordat ze direct de juiste vragen stelde en mijn problemen benoemde, heeft ze mij enorm geholpen richting te geven aan mijn hulpvraag. Om vervolgens ook de oplossing te bieden! Extra leuk is haar aanstekelijk enthousiasme en haar positieve blik!"

Sjoerd Holders, Business Unit Manager Leisure