Corendon – Lijnden

Corendon

Opdrachtgever

Travel

Sector

Vraag aan VOLT

"Wij hebben een sterke projectleider nodig die ons zowel helpt met het uitwerken en verder vormgeven van een idee voor een innovatief en behoorlijk spannend branchevreemd project rondom de nieuwe Marble hotelketen én zorgt dat het project daadwerkelijk wordt uitgevoerd door een strakke aansturing van het interne projectteam’."

VOLT leverde

"Het betreft hier een project dat vanwege zijn concurrentiegevoeligheid nog niet nader bekend gemaakt mag worden, maar…. Alles staat klaar, ready to rock-and-roll vanaf het moment dat de livegang bekend gemaakt wordt. Een online informatie- en aankoopplatform, diverse brochures, video’s, Direct Mailings. Totstandgekomen door een knap staaltje teamwork en wat duw- en trekwerk door ondergetekende. Met spanning wachten we de lanceringsdatum af!"

Wat vindt de klant ervan

"Natalia is een gedreven ‘self-starting’ en ‘self-propelling’ marketing─ en communicatie professional, die ons uitstekend heeft geholpen met het opzetten van ons obligatieprogramma. Natalia heeft ons met haar heldere kijk op zaken telkens weer geïnspireerd."

Harry Nigten, Director Business Control