Retail Concept – Hoofddorp

STABLE retail centre management

Opdrachtgever

Retail, project ontwikkeling, winkelcentrum management

Sector

Vraag aan VOLT

"Kun je met ons meedenken over een vernieuwend marketingconcept voor de herontwikkeling van een retail project in centrum van Hoofddorp. Verrassen en inspireren zijn van belang en we moeten er echt iets mee kunnen toevoegen aan het bestaande, redelijk eenzijdige retailaanbod in de binnenstad. En dan ook graag binnen de kaders van haalbaarheid als het gaat om aantrekken van huurders en management van het geheel. "

VOLT leverde

"Twee opties voor interessante, innovatieve en in het umfeld passende retailconcepten. Daaruit koos de opdrachtgever van STABLE (een vastgoedontwikkelaar) zijn favoriet; Beards ‘n Brands. En vervolgens maakten VOLT en STABLE samen voor hem een totaalvoorstel voor branchering, invulling met concrete lijst met namen van geïnteresseerde retailers én een creatief concept voor de branding en look & feel. Kant en klaar, strik erom en uitrollen. "

Wat vindt de klant ervan

"Natalia is een marketeer in hart en nieren met een duidelijke visie. Ze is strategisch en tegelijkertijd staat ze met haar voeten in de klei om het werk op te pakken. Een zeer competente marketing professional met een bewezen track record. Ik kan niet anders dan haar aanbevelen"

Gerben Boomsma, algemeen directeur en retail strateeg