Gemeente Schagen – Schagen

Gemeente Schagen

Opdrachtgever

Overheid

Sector

Vraag aan VOLT

"Wil jij een brainstorm begeleiden voor de projectleiders van de diverse jaarprogramma’s en ze helpen om de doelstellingen en speerpunten van de projecten om te vormen naar concrete effectieve interne communicatie? Hiermee kunnen we aan alle collega’s duidelijk maken wat het belang en de doelen van deze projecten zijn en meer begrip en betrokkenheid creëren."

VOLT leverde

"Een strak voorbereide workshop voor 12 projectleiders en hun supervisor op een inspirerende plek in Noord-Holland. Een leerzame, met een stukje theorie over effectieve communicatie, maar vooral een leuke en actieve dag. Met als resultaat aan het eind van de dag: Voor elk van de projecten 6 sterke oneliners én een briefing voor de vormgever voor de verwerking ervan op een Boomerang-achtige manier. En een hoop energie om de interne lancering versneld te realiseren."

Wat vindt de klant ervan

"BURO VOLT heeft ons geholpen om de strategische kern van het algemene programma van de Gemeente Schagen en 4 onderliggende projecten om te buigen naar concrete boodschappen. Tijdens een brainstormsessie met alle projectleiders hebben we die de kernwaarden en doelen kunnen vertalen naar een set kaarten met stevige oneliners en dito beeld. Dankzij Natalia hebben we een prachtig communicatiemiddel in handen en een mooie teambuildingdag achter de rug."

Maaike Ligthart, Projectleider Gemeente Schagen